Chlorella – Todellinen Superfood ja Tehokas Detox Kuuri

Chlorella – Todellinen Superfood ja Tehokas Detox Kuuri

 

chlorella

 • Todellinen Superfood
 • Tehokas Detox kuuri
 • Sitoo ja poistaa epäpuhtauksia
 • Tehostaa myrkynpoistojärjestelmää
 • Rauhoittaa vatsaa
 • Lisää puhtia elämään

 

Chlorella Pähkinänkuoressa

Terveyden perustana voidaan pitää sitä, että puhdistat elimistösi säännöllisesti kaikista epäpuhtauksia aiheuttavista aineista. Vuosi vuodelta ihmiset altisuvat suuremmalle määrälle näitä epäpuhtauksia ja valitettavasti ne eivät poistu itsestään vaan varastoituvat elimistöön.

Chlorella on yksi tehokkaimmista superfoodeista ja detox kuureista. Kyseessä on yksisoluinen levä, joka sisältää enemmän lehtivihreää kuin yksikään muu kasvi maailmassa. Chlorella sisältää myös erittäin runsaasti vitamiinejä ja kivennäisaineita ja on samalla loistava proteiinin lähde.

Chlorella poistaa turvallisesti epäpuhtauksia elimistöstä. Terveysvaikutuksia ovat mm. Suolen limakalvojen vahvistuminen, vatsan rauhoittuminen ja myrkynpoistojärjestelmän tehostuminen.

Kuinka Chlorella Toimii?

Chlorellan terveysvaikutuksia on tutkittu laaja-alaisesti jo 1900- luvun alusta lähtien. Erityisesti Japanissa tuotteen tutkimuksia on tehty laajasti. 1970- luvulla Japanissa kehitettiinkin menetelmä jolla pystyttiin rikkomaan Chlorellan vahvat soluseinämät. Toka teki Chlorellasta nopeasti hitin ja yhden Japanin suosituimmista ravintolisistä.

Japanissa Chlorellaa myydään n. 140 miljoonalla eurolla vuosittain ja nyt tämä suosittu detox kuuri on saapunut myös Suomeen.

Chlorella on luonnon oma multivitamiini, joka sisältää mm. A,C, D, E, K ja B vitamiinejä, rautaa, sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia etc. Tämä superfood siis sisältää kaikki elämän ylläpitämiseen tarvittavat aineet.

Chlorellan käytöllä on monia hyötyjä ja alla olemme luetelleet näistä muutamia, jotka ovat myös tieteellisesti tutkittu.

 • Edistää laihtumista
 • Parantaa immuunijärjestelmää
 • Toimii raskasmetallisiepparina
 • Vähentää krapulaa
 • Hidastaa ikääntymistä

Chlorella on ravintosisällöltään erittäin hyvä lisä ruokavalioon ja sen terveysvaikutukset on todistettu tieteellisillä tutkimuksilla.

Sivuvaikutukset

Chlorella on ravintosisällöltään todellista superfoodia mutta onko sillä sivuvaikutuksia?

Osalla Chlorellaa käyttävistä ihmisistä on todettu allergisia oireita tuotteen käytön jälkeen. Näihin oireisiin kuuluu pahoinvointi tai vatsan vääntely. Jos Chlorella aiheuttaa sinulle näitä oireita, niin sen käyttö kannattaa lopettaa. Allergiset oireet ovat kuitenkin todella harvinaisia.

Chlorellan käytöstä kannattaa neuvotella lääkärin kanssa silloin, jos käytät verenpainetta alentavia lääkkeitä tai sinulla on luontaisesti alhainen verenpaine. Tämä siitä syystä että Chlorella voi aiheuttaa verenpaineen laskua.

Yhteenveto & Tarjous

Chlorellan avulla annat elimistöllesi mahdollisuuden voida paremmin. Ottamalla tämän detox kuurin päivittäiseen käyttöön, puhdistat kehosi tehokkaasti terveyttä haittaavista myrkyistä.

Kokeile Chlorellaa nyt. Saat ensimmäisen paketin ilmaiseksi ilman lähetyskuluja!