Maxiflex – Nopea Apu Nivelkipuihin

Maxiflex – Nopea Apu Nivelkipuihin

maxiflex

  • Vähentää nivel- ja lihasvaivoja
  • Lisää nivelten liikkuvuutta ja joustoa
  • Vaimentaa nivelten negatiivistä kehitystä
  • Edistää kalsiumin normaalia imeytymistä

 

Norvital Maxiflex Pähkinänkuoressa

Yksi yleisimmistä ja kiusallisimmista vaivoista tänä päivänä ovat nivelkivut ja jäykät nivelet. Nämä kivut vaikuttavat yhä useamman Suomalaisen kykyyn liikkua ja harrastaa urheilua. Pahimmillaan nivelkipu voi olla pahasti elämää rajoittava vaiva.

Jos nivelkipu haittaa elämää, niin sitä kannattaa hoitaa lääkkeillä. Norvitalin MaxiFlex auttaa tutkitusti kipeytyneisiin niveliin ja vahvistaa tehokkaasti sidekudoksia.

MaxiFlexin ainesosat vähentävät nilkkojen, polvien, sormien, lonkkien ja niskan alueiden jäykkyyttä ja aristusta. Maxiflex tuo myös lisää liikkuvuutta niveliin, säilyttää nivelet notkeina ja estää entsyymien negatiivisen vaikutuksen nivelille.

Kuinka Maxiflex Toimii?

MaxiFlex sisältää 5-LOXIN(Boswellia serrata -uute), Kollageeni II ja D-vitamiiniä. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että nämä ainesosat antavat hyviä tuloksia nivelvaivojen hoidossa.

Ainesosat ovat tärkeitä sidekudoksen rakennusaineita, edistävät kalsiumin normaalia imeytymistä, parantavat immuunijärjestelmän toimintaa ja näin ollen vaikuttavat positiivisesti nivelkipuihin.

Maxiflex nautitaan kapseleina ruokailujen yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

Sivuvaikutukset

Maxiflex ravintolisän vaikuttavien ainesosien määrä on selkeästi suositeltujen enimmäisarvojen alapuolella. Maxiflex ei siis sisällä enempää vitamiinejä tai kivennäisaineita mitä voisit saada normaalista ravinnosta.

Boswellia serrata- uute on kuitenkin yrtti, joka ei ole osa tavallista ruokavaliota. Jos epäilet että olet allerginen tälle yrtille, niin neuvottele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa. Tuotteen käytöstä kannattaa neuvotella lääkärin kanssa myös silloin kun olet raskaana.

Yhteenveto & Tarjous

Jopa 63 % MaxiFlexin käyttäjistä kokee saaneensa siitä merkittävän avun nivelkipuihinsa jo 3 kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta.

Tilaa Maxiflexiä nyt 2 kuukauden annos puoleen hintaan vain 14,95 €(postikulut maksettu).