MelatoPlus Melatoniini – Luonnollinen Ratkaisu Uniongelmiin

MelatoPlus Melatoniini – Luonnollinen Ratkaisu Uniongelmiin
  • melatonplusMelatoniini on luonnollinen ratkaisu uniongelmiin
  • Maailman suosituin lääke nukahtamisongelmiin
  • Teho todistettu tieteellisillä tutkimuksilla
  • 100 % terveellinen, turvallinen ja lisäaineeton

 

Generated button preview goes here

MelatoPlus Melatoniini Pähkinänkuoressa

Melatoniini on noussut lyhyessä ajassa maailman suosituimmaksi luonnolliseksi unilääkkeeksi. Sen toimivuutta tukevat tieteelliset tutkimukset, joissa on todettu melatoniinin lyhentävän nukahtamisaikaa ja parantavan unen laatua huomattavasti.

Melatoniini on hyvä vaihtoehto perinteisille unilääkkeille myös siinä mielessä että sillä ei ole näille tyypillisiä haittavaikutuksia. Melatoniini on 100 % terveellinen, turvallinen ja lisäaineeton eikä se aiheuta myöskään riippuvuutta.

Jo tuhannet Suomalaiset ovat parantaneet unensa laatua Melatoniinin avulla. Riittävä uni on tunnetusti tärkeä tekijä ihmisen terveydelle ja yleiselle hyvinvoinnille.

Kuinka MelatoPlus Melatoniini Toimii?

Melatoniinia erittyy aivojen käpyrauhasesta ja se säätelee elimistön vuorokausirytmiä edistäen unensaantia. Lisäksi Melatoniinin tärkeitä tehtäviä ovat elimistön puolustusjärjestelmän vahvistaminen ja vireystilan ylläpitäminen.

Stressistä kärsivät ihmiset valittavat usein unettomuutta. Tämä johtuu pääosin siitä, että stressaavan ihmisen elimistö erittää vähemmän Melatoniinia. Muita syitä Melatoniinin vähäiseen eritykseen ovat runsas alkoholin käyttö ja korkea ikä. Melatoniini on siis tärkeä hormoni hyvän unen kannalta.

MelatoPlus Melatoniini vaikuttaa elimistössä muutaman tunnin nukahtamisen jälkeen ja se sopii hyvin erityisesti nukahtamisongelmien hoitoon. MelatoPlussaa otetaan 30-60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa ja se olisi hyvä nauttia joka ilta samaan aikaan vaikutuksen maksimoimiseksi.

Melatoniini väsyttää n. tunnin kuluttua sen ottamisesta. Jos tuotetta käytetään säännöllisesti, niin se myös parantaa vuorokausirytmiä ja aikaistaa nukkumaan menoa.

Sivuvaikutukset

Kuten aiemmin todettiin, niin Melatoniinilla ei ole perinteisten unilääkkeiden haittavaikutuksia, kuten toleranssia, riippuvuutta, motoorisia ongelmia tai muistin heikkenemistä.

Tutkimuksissa on todettu että sekä Melatoniinilla että samaan aikaan testiryhmälle annetuilla lumelääkkeillä todettiin testiryhmän keskuudessa samoja sivuvaikutuksia. Näitä olivat päänsärky, selkäkipu ja voimattomuus.

Voidaankin siis todeta että Melatoniinilla ei ole todettu sivuvaikutuksia sen enempää kuin lumelääkkeilläkään.

Asiakaspalaute

” Melatoniinin käytön aloitettuani olen nukkunut kuin tukki ja aiemmin koko elämäni vaivanneet univaikeudet ovat taakse jäänyttä elämää”

– Leena, Asikkala

” Äitinä unirytmin pitäminen on joskus vaikeaa. Melatoniinin avulla en käy enää ylikierroksilla ja olen saanut unirytmini takaisin”

– Johanna, Turku

”Vuosien ajan olin väsynyt ja ärtynyt koska matkustelen työni puolesta todella paljon. Aloitettuani Melatoniinin käytön olen onnistunut nukkumaan hyvin ja ärtyneisyys on kadonnut”

– Markku, Helsinki

Yhteenveto & Tarjous

300 000 Suomalaista on hakenut vuosittain apua nukahtamisongelmiinsa perinteisistä unilääkkeistä. Melatoniinin vapautumisen myötä tämä määrä on vähentynyt radikaalisti. Tämä on osoitus siitä että Melatoniini toimii ja sitä voikin suositella kaikille univaikeuksista kärsiville.

Tilaa MelatoPlus Melatoniinia nyt niin saat 2kk kapselit -50 % ilmaisella toimituksella!

Generated button preview goes here