Omakuntosaliohjelma.fi – Tehokas Kuntosaliohjelma Netistä

Omakuntosaliohjelma.fi – Tehokas Kuntosaliohjelma Netistäomakuntosaliohjelma

  • Sinulle räätälöity kuntosaliohjelma
  • Personal trainerin tekemä ja fysioterapeutin tarkistama
  • Monipuoliset ja oikeaoppiset liikkeet
  • Edullinen vaihtoehto personal trainerin tekemille ohjelmille

 

Omakuntosaliohjelma.fi Pähkinänkuoressa

Haluaisitko aloittaa treenaamisen tosissaan mutta et tiedä minkälaisella ohjelmalla aloittaa? Netistä löytyy pilvin pimein kuntosaliohjelmia mutta joskus voi olla hankalaa päätellä mikä näistä treeniohjelmista olisi juuri sinulle sopivin ja tehokkain.

Omakuntosaliohjelma.fi palvelu tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Palvelu toimii etenkin jos sinulla ei ole kovin paljon aiempaa kokemusta treeniohjelmien noudattamisesta ja kuntosalilaitteiden käytöstä. Omakuntosaliohjelma.fi on suunniteltu kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille ja sen avulla pystyt rakentamaan juuri sinulle sopivan kuntosaliohjelman jopa 5 minuutissa.

Ohjelman liikkeet on havainnollistettu todella hyvin, joten et tarvitse aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Palvelun avulla rakennat itsellesi sopivan ohjelman, oli sitten tavoitteenasi laihdutus, kiinteytys tai lihasmassan lisääminen.

Miten Omakuntosaliohjelma.fi Toimii?

Omakuntosaliohjelma.fi palvelun tilaaminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Sinun tulee ainoastaan täyttää palvelun nettisivuilta löytyvä lomake, missä kerrot oman kuntosaliohjelmasi tavoitteen ja treenimahdollisuutesi. Lisäksi lomakkeelle täytetään kuntosaliohjelman valitsemiseen vaikuttavat perustiedot.

Lomakkeen täytön jälkeen saat oman kuntosaliohjelmasi sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa. Ohjelman on laatinut Personal Trainer eli kaikki palvelun ohjelmat ovat ammattilaisen laatimia. Tämä vähentää merkittävästi loukkaantumisriskiä ja varmistaa sen että teet oikeanlaisia liikkeitä. Ohjelman tarkat 3D-kuvat auttavat sinua liikkeiden teossa varmistaen sen että saat treeniohjelmastasi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Asiakaspalaute

Alla muutamia palautteita tyytyväisiltä käyttäjiltä:

”Ohjelma on todella selkeä ja 3D-kuvat auttavat minua suorittamaan kaikki liikkeet juuri niin kuin pitääkin.”

– Tomi, Helsinki

”Aivan loistava kuntosaliohjelma joka toimii varmasti!”

– Iisa, Helsinki

”Päätin kokeilla ohjelmaa ja en voisi olla siihen tyytyväisempi! Ohjelma on todella monipuolinen ja luotu vastaamaan tarpeitani.”

– Siina, Helsinki

Yhteenveto & Tarjous

Omakuntosaliohjelma.fi on juuri sinulle räätälöity tehokas kuntosaliohjelma, jonka avulla saat treenaamisesi uuteen nousuun. Ja mikä parasta, ohjelman kustannukset ovat murto-osa siitä minkä maksaisit omasta Personal Trainerista kuntosalilla.

Tilaa oma kuntosaliohjelma nyt erikoistarjouksena vain 39€(norm. 69,90€) ja treenaa itsesi elämäsi kuntoon!