Pro Elinvoima – Virkeyttä Ja Elinvoimaa D-Vitamiinista

Pro Elinvoima – Virkeyttä Ja Elinvoimaa D-Vitamiinista

proelinvoima

  • Lisää vastustuskykyä
  • Vahvistaa luustoa
  • Tukee lihastoimintaa
  • Ehkäisee osteoporoosia
  • Virkeyttä ja elinvoimaa

 

 

Generated button preview goes here

Pro Elinvoima Pähkinänkuoressa

D-vitamiiniä kutsutaan usein nimellä ”aurinkovitamiini”. Tämä johtuu siitä että saamme päivittäin osan D-vitamiini suosituksesta suoraan auringon valosta. Suomen pohjoinen sijainti tarkoittaa sitä että etenkin talvella tätä auringon valoa on  tarjolla rajoitetusti ja siitä syystä on usein tarpeen ottaa D-vitamiiniä ravintolisän muodossa.

Pro Elinvoima D-vitamiinin terveysvaikutuksia ovat mm. Mielialan parantuminen, tulehdustautien väheneminen, osteoporoosin ehkäisy, syöpätautien ehkäisy, painonhallinta ja monien kansantautien kuten: reuman, diabeteksen ja sydän- ja verisuonitautien ehkäisy.

Suomalaisilla todetaan kroonista D-vitamiinin puutosta todella paljon ympäri vuoden ja tästä syystä D-vitamiinien hyöty kannattaa turvata D-vitamiinilisällä.

Kuinka Pro Elinvoima D-vitamiini Toimii?

D-vitamiinireseptoreita on ihmisellä lähes jokaisessa kudoksessa kuten. sydämessä, ihossa ja aivoissa. Viime vuosina onkin vahvistunut käsitys siitä, että D-vitamiini on yksi tärkeistä yleisterveyttä ylläpitävistä vitamiineista.

D-vitamiini edes auttaa kalsiumin imeytymistä elimistöön ja se vaikuttaa positiivisesti myös elimistön immuunipuolustusjärjestelmään, sekä vähentää infektiosairauksien riskiä. Suomessa ja Yhdeysvalloissa on viime vuosina tutkittu paljon D-vitamiinin terveysvaikutuksia ja todettu mm. se että D-vitamiinillä on merkittävä vaikutus toistuvien flunssien ehkäisemisessä.

Sivuvaikutukset

D-vitamiini on myrkyllinen suurina annoksina joten ohjeellista päiväannosta tulee noudattaa. D-vitamiini suositus aikuisille on 50 mikrogrammaa ja lapsille 25 mikrogrammaa päivässä. Myrkytysoireita ovat mm. jano, pahoinvointi, päänsärky ja ruokahaluttomuus.

Vaikka D-vitamiinin yhteydessä puhutaan myrkytysoireista, niin käytännössä haitalliset yliannostukset ovat todella harvassa. Päiväannostusta tulee kuitenkin aina noudattaa sivuvaikutuksien minimoimiseksi.

Yhteenveto & Tarjous

Ravintolisänä käytettävä Pro Elinvoima D-vitamiini turvaa elimistön riittävän D-vitamiinin saannin yhdessä terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion kanssa. Annostus on yksi kapeli päivässä, joka sisältää suositellun päiväannoksen 50 mikrogrammaa D-vitamiiniä.

Tilaa Pro Elinvoima D-vitamiiniä puolen vuoden annos nyt hintaan 21,90 €. Tarjous sisältää toimituskulut.

Generated button preview goes here