QUEENLASH – 100 % Luonnollinen Ripsiseerumi

QUEENLASH – 100 % Luonnollinen Ripsiseerumiqueenlash

  • 100 % luonnollinen ripsiseerumi
  • Pysyvästi kuninkaalliset katseenvangitsijaripset
  • Kestää jopa 6 kk ilman paakkuuntumista
  • Tuuheuttaa, pidentää ja tummentaa

 

Queenlash Pähkinänkuoressa

QUEENLASH Ripsiseerumin avulla jokainen nainen saa itselleen näyttävät, tuuheat ja kohtalokkaat ripset. Tämän 100% luonnollisen ripsiseerumin ainutlaatuinen koostumus auttaa sinua saamaan pysyvästi kauniit ripset.

QUEENLASH Ripsiseerumilla saavutat jopa 6 kuukautta kestävät tuuheammat ja pidemmät ripset, ilman paakkuuntumista. Ripsiseerumi ei myöskään sisällä mitään haitallisia kemikaaleja eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

Kuinka QUEENLASH Ripsiseerumi Toimii?

QUEENLASHIn käyttö on erittäin helppoa. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa laitat ripsiseerumia ripsiisi ja vaikuttavat ainesosat tekevät tehtävänsä nukkuessasi.

Pian huomaatkin miten ystäväsi utelevat ripsiesi salaisuutta. Pysyvät tulokset ovat näkyvissä jo 6-8 viikon käytön jälkeen.

Asiakaspalaute

” Olen kokeillut sekä kalliita että halpoja ripsiseerumeita, yksikään tuote ei ole tähän mennessä toiminut yhtä hyvin kuin QUEENLASH. Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi.”

– Mirjami, Kaarina.

Yhteenveto & Tarjous

QUEENLASH Ripsiseerumi ei ole turhaan markkinoiden yksi suosituimmista ripsien pidennystuotteista. Sinäkin ansaitset pidemmät ja tuuheammat katseenvangitsijaripset. Kokeile QUEENLASHIä nyt uskomattomalla tutustumistarjouksella vain 19,90 €(norm. 69,90 €). Saat vielä nopean tilaajan etuna toimituskulut ilmaiseksi.