ShineWhite – Hampaiden Valkaisu Kotona Tehokkaasti

ShineWhite – Hampaiden Valkaisu Kotona Tehokkaasti

 

shinewhite

  • Hampaiden valkaisu kotona nopeasti ja edullisesti
  • Ei kalliita ja epämiellyttäviä hammaslääkärikäyntejä
  • Turvallinen ja kliinisesti tutkittu tuote
  • Kaksi kertaa valkaisugeeliä tehokkaampi

 

ShineWhite Pähkinänkuoressa

ShineWhite on turvallinen ja kliinisesti testattu tuote hampaiden valkaisuun. Tuotteen avulla saat 100 % valkoiset hampaat helposti kotona ilman kalliita ja epämiellyttäviä lääkärikäyntejä.

ShineWhite on ollut aiemmin vain hammaslääkärien käytössä mutta nyt kaikki voivat valkaista hampaansa myös kotona. Tulokset näkyvät jo muutaman käyttökerran jälkeen!

ShineWhite on kaksi kertaa normaalia valkaisugeeliä tehokkaampi ja sen käyttö on todella helppoa ja mukavaa. ShineWhite ei estä puhumista käytön aikana ja sitä voi käyttää myös hammaskorujen tai tekohampaiden kanssa.

Kuinka ShineWhite Toimii?

ShineWhiten vaikuttava aine on hydrogenperoksidi, joka poistaa tehokkaasti kaikki epäpuhtaudet ja valkaisee hampaat. Hoitojakson pituudeksi suositellaan 7 päivää(yksi käyttökerta päivässä).

Huomaamaton liuska on helppo asettaa hampaiden pinnalle. Pidempi liuska tulee ylähampaiden ja lyhyempi liuska alahampaiden päälle. Liuska painetaan tiiviisti hampaiden päälle ja sen annetaan vaikuttaa n. 60 minuuttia.

Sivuvaikutukset

Jos olet allerginen hydrogenperoksidille, niin keskustele käytöstä lääkärisi kanssa. Tuotetta ei myöskään suositella raskaana oleville eikä hampaiden vaurioista tai muista suun sairauksista kärsiville.

Yhteenveto & Tarjous

Hampaiden valkaisu kotona on tänä päivänä edullisempaa ja mukavampaa kuin hammaslääkärillä käynti. ShineWhite on suosittu ja kliinisesti tutkittu tuote, joka valkaisee hampaasi 100 % varmuudella.

Kokeile ShineWhiteä nyt ilmaiseksi! Maksat ainoastaan toimituskulut.