SnoreStopper – Nopea Apu Kuorsaukseen

SnoreStopper – Nopea Apu Kuorsaukseen

 

snore stopper

  • Apua kuorsaukseen jo tänään
  • Todistetusti tehokas ja ammattilaisten hyväksymä
  • Käyttäjänsä suuhun muotoutuva
  • Valmistetu pehmeästä kumista
  • Herää virkeänä ja tunne olosi terveemmäksi

 

SnoreStopper Pähkinänkuoressa

SnoreStopper on kuorsauskisko, joka on valmistettu muovista. Laite muistuttaa hieman hammasrautoja ja se muotoutuu suuhun laitettaessa täysin käyttäjänsä mukaan. SnoreStopper avaa hengitystiet pitämällä leuat oikeassa asennossa ja antaa täten välittömästi apua kuorsaamiseen.

SnoreStopper on ammattilaisten testaama ja hyväksymä laite ja sen käyttö on täysin turvallista. Laitteen avulla nukut paremmin, heräät virkeämpänä ja tunnet olosi paremmaksi.

Kuinka SnoreStopper Toimii?

Usein luullaan että kuorsaus on mahdotonta saada loppumaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Kuorsaus johtuu yksinkertaisesti siitä että leuan ollessa väärässä asennossa, hengitystiet ahtautuvat.

Kuorsauskiskojen teho on ollut tiedossa jo pitkään ja niiden käyttö on lisääntynyt viime vuosina paljon. SnoreStopper tuo käyttäjänsä leukaa eteenpäin nukkuessa, jolloin hengitystiet aukeavat ja käyttäjä saa täten välittömän avun kuorsaukseen.

SnoreStopper muotoutuu käyttäjän suuhun sopivaksi jo ensimmäisellä käyttökerralla ja suurin osa tottuu sen käyttöön jo muutamassa yössä.

Asiakaspalaute

” Olemme vaimoni kannsa todella tyytyväisiä SnoreStopperiin. Mielipaha parisuhteessamme johtuen kuorsaamisestani on taakse jäänyttä aikaa”

– Leo, Helsinki

” Snorestopperin ansiosta minä ja vaimoni voimme nukkua taas samassa makuuhuoneessa”

– Mikael, Tampere

”Mieheni kuorsasi ennen todella kovaa. En pystynyt työskentelemään kunnolla koska olin niin väsynyt. SnoreStopperin löydettyämme elämä on taas mahtavaa ja työnteko maistuu”

– Hanna, Tampere

Yhteenveto & Tarjous

SnoreStopperia myytiin viime vuoden aikana yli 30 000 kappaletta. Se on turvallinen, nopea, edullinen ja todistettu apu kuorsaukseen. Snorestopperin avulla voit nukkua paremmin jo tänään!

Tilaa SnoreStopper nyt hintaan 59€ ja saat yhden SnoreStopperin mukana kaupan päälle.