Terveys

Terveys

Pro Elinvoima D-Vitamiini

proelinvoimaMonien Suomalaisten tiedetään kärsivän D-vitamiinin puutteesta ympäri vuoden. Pro Elinvoima D-vitamiini lisää vastustuskykyä, vahvistaa luustoa ja tukee lihastoimintaa.

lue lisää

 

 

 

Norvital Maxiflex

maxiflexNorvital MaxiFlex auttaa tutkitusti nivelkipuihin ja vahvistaa tehokkaasti sidekudoksia. Älä anna kipeiden nivelten estää sinua liikkumasta.

lue lisää

 

 

 

 

Chlorella

chlorellaChlorella on yksi tehokkaimmista kehoa puhdistavista aineista. Chlorella mm. suojelee maksaa, rauhoittaa vatsaa sekä tehostaa myrkynpoistojärjestelmää.

lue lisää

 

 

 

SnoreStopper

snore stopperSnoreStopperin avulla saat todistetusti nopean avun kuorsaamiseen.  Käyttäjän suun mukaan muotoutuva SnoreStopper on ammattilaisten tekemä ja hyväksymä. Kokeile ja herää virkeämpänä uuteen päivään.

lue lisää

 

 

 

ShineWhite

shinewhiteHaluatko kauniin ja vangitsevan hymyn? ShineWhite saa hymysi säihkymään edullisesti, nopeasti ja miellyttävästi.

lue lisää

 

 

 

 

MelatoPlus Melatoniini

melatoniiniMelatoniini on unilääkkeitä luonnollisempi ratkaisu nukahtamisongelmiin. Melatoniinin toimivuudesta kertoo se että se on maailman käytetyin unilääke tällä hetkellä.

lue lisää

 

 

 

Promega 3+ Kalaöljy

promega3+Promega 3+ kalaöljy sisältää Omega 3:sta ja se vahvistaa sydäntä, parantaa muistia ja auttaa nivelkipuihin.

lue lisää

 

 

 

Testomax

testomaxTestomax ravintolisä sisältää ainesosia, jotka hidastavat testosteronitasojen alenemista miehillä ja täten vaikuttavat positiivisesti energiatasojen ja seksuaalivietin säilymiseen vanhetessa.

lue lisää